09-02-2017  De kop is eraf voor de Keten Award 2017. De deelnemers die kans maken op de prestigieuze prijs zijn allemaal bekend. Ze hebben inmiddels allemaal een vragenlijst ontvangen waarin de verschillende aspecten van de ketensamenwerking aan de orde komen. Aan de hand van deze vragenlijst kan er een goed en duidelijk beeld worden geschetst van de ketensamenwerking.

Top 3

Een enthousiaste jury, onder leiding van professor Jack van der Veen en met afgevaardigden van toonaangevende leden als HEMA, Neele-Vat Logistics, DSV en Jumbo Supermarkten, zal de ingevulde vragenlijsten beoordelen. Daarnaast presenteren de deelnemers op 17 mei hun samenwerking aan de Nyenrode Universiteit. Aan de hand van de vragenlijsten en de presentaties wordt de top 3 ketensamenwerkingen samengesteld. De bedrijven die daarin terecht komen mogen op 7 juni, tijdens de dan te houden SCM Summit, nogmaals presenteren ten overstaan van een groot publiek met gelijkgestemden en geïnteresseerden.

Onderscheidend vermogen

Tijdens de SCM Summit wordt vervolgens de winnaar van de Keten Award 2017 bekend gemaakt. Het is een prijs die niet alleen waardering geeft voor werk dat al sinds jaar en dag geleverd wordt, maar dat ook een onderscheidend element kan zijn ten opzichte van concurrenten. Meer informatie over de Keten Award of de SCM Summit? Bel met 079 3467 318 of stuur een mail naar Marija Vidackovic.