Deelnemers Netwerkgroep Im- en Exportprocessen gezocht

Kom ‘sparren’ met im- en exportprofessionals.

24-1-2018  Vind je het leuk om met collega’s van andere bedrijven in gesprek te gaan over de grootste im- en export uitdagingen voor de komende twee jaar? Meld je dan aan bij onze netwerkgroep.

Im- en exportprocessen optimaliseren

Onze leden vragen ons regelmatig hoe zij hun interne im- en exportprocessen kunnen optimaliseren. Ze zijn sterk geïnteresseerd in de ‘best practices’ van andere leden. Hoe gaan zij om met onderwerpen als Incoterms®, directe leveringen, douaneprocedures, documentenstromen, Brexit en exportcontrole? Wij adviseren hier over en bieden ook veel informatie in de online kennisbank, globe magazine en diverse workshops en trainingen. Vanzelfsprekend maken we het ook graag mogelijk om binnen de vereniging met collega’s van andere bedrijven ervaringen te delen en de eigen processen te spiegelen.

Klankbordgroep

Op korte termijn gaan we daarom van start met een groep im- en exportprofessionals, om samen informeel te bespreken wat de grootste uitdagingen zijn voor de komende twee jaar. Welke aanpak kiezen anderen? In hoeverre kan evofenedex behulpzaam zijn? Kortom sparren over actuele zaken en de mogelijkheid om eigen praktijksituaties in te brengen.

Aanmelden

Vind je het interessant om hier bij te zijn en actief deel te nemen? Neem dan contact op met onze ledenadviseur Internationaal Ondernemen Anneke Huijbens via a.huybens-vogels@evofenedex.nl.

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder