Bedrijfscases staan centraal tijdens webinars

Leestijd: 2 minuten

Tijdens de Week van de Digitalisering hebben evofenedex, TLN en Beurtvaartadres de handen ineen geslagen voor het samenstellen van een webinarreeks. Met een groot aanbod aan bedrijfscases, gastsprekers en experts is door de organisaties een uitgebreid programma samengesteld. In de afgelopen week hebben honderden belangstellenden deelgenomen aan de webinars.

De webinars gaan in op de mogelijkheden van de e-CMR, digitalisering in het magazijn, het gebruik van data in het goederenvervoer en andere logistieke onderwerpen, waar digitalisering een grote rol de komende jaren in gaat spelen. Belangstellenden kunnen onderstaand de webinars terugkijken.

 

Online journaal: vijf digitaliseringscases binnen het mkb

 

 

Van logistieke utopie naar realiteit: 10 tips om digitalisering succesvol te implementeren

 

 

Een slim en snel magazijnproces door digitalisering

 

 

Een solide digitale basis leggen met de eCMR TransFollow

 

 

Aan tafel: data en prestaties in praktijk

 

Digiscan

Digitalisering is niet iets wat je even erbij doet. Door het grote aanbod aan technieken en mogelijkheden weten organisaties vaak niet waar ze moeten beginnen en blijven investeringen uit en bestaat het risico om te investeren in verkeerde systemen die niet passen bij de situatie van de onderneming. Daarom heeft evofenedex de gratis Digiscan ontwikkeld.

Met de Digiscan vertelt evofenedex niet wat je moet doen, maar hoe je het aan kunt pakken. Het doel van de Digiscan is jou te helpen stappen te zetten qua digitalisering om de druk op jouw logistieke operatie te verlichten. De uitkomsten van de Digiscan bieden je houvast voor je digitale plannen. Zo weet jij welke stappen gezet moeten worden om digitalisering effectief in te zetten in je bedrijf.

Onze ledenadviseur Nanne
Contact

Vragen over supply chain management?

Nanne en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder