Beoordeel jouw favoriete bestelautomerk

Leestijd: 1 minuut

22-03-2022   Voor de derde keer organiseert evofenedex de ‘BestelautoMerk van het Jaar-verkiezing’. Deze verkiezing is voor zakelijke bestelautogebruikers dé manier om hun mening te geven over hun meest favoriete bestelauto. Wij zijn dus zeer benieuwd naar jouw ervaringen! 

Met de BestelautoMerk van het Jaar-verkiezing wil evofenedex het belang van service benadrukken voor ondernemers die een bestelauto nodig hebben om hun werk te doen. Als gebruiker van een bestelauto heb jij veel gebruikservaring. Jouw mening is dus zeer waardevol en geeft leveranciers inzicht in de wensen en ervaringen van bestelautogebruikers in heel Nederland. 

Meedoen is simpel
Je hoeft slechts onze vragenlijst in te vullen. De vragen gaan onder andere over hoe tevreden je bent over je bestelauto en in hoeverre deze aan je verwachtingen voldoet. Na ontvangst van alle ingevulde vragenlijsten maken wij een inventarisatie. In juni maken we de winnaar bekend en is er een feestelijke uitreiking. Lees meer over de verkiezing op onze website BestelautoMerk van het Jaar-verkiezing | evofenedex 

Als dank voor jouw stem ontvang je als cadeau onze nieuwe Bestelautogids en maak je kans op een dashcam van Kenwood die we verloten onder alle inzendingen. 

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder