e-learning heftrucktheorie

Leer de heftrucktheorie zelfstandig, waar en wanneer je wilt

Wij bieden geen aparte heftruckopleidingen in een e-learningvariant aan. Maar dit betekent niet dat de e-learning uit ons aanbod verdwijnt. Sterker nog, cursisten kunnen tijdens alle open inschrijvingen heftruck/reachtruck altijd gebruik maken van onze e-learning om zich voor te bereiden op de verplichte theorietoets. De andere mogelijkheden zijn het e-book en de heftruckquiz.

Dit doen wij omdat we tijdens al onze heftruckopleidingen de focus leggen op maximale rijtijd. Deze rijtijd is volgens onze filosofie erg belangrijk om cursisten goed voor te bereiden op het bewust veilig werken met de heftruck of reachtruck. Door de basiskennis in diverse vormen aan te bieden kan de cursist theorie leren op de manier die het beste bij hem/haar past. Wij vinden het belangrijk dat de cursist, voorafgaand aan de opleiding, een goede basiskennis heeft over het veilig werken met de heftruck.

Om cursisten optimaal voor te bereiden op de theorietoets kunnen zij vrijblijvend gebruik maken van de volgende tools:

  • E-learning
  • E-book
  • Heftruckquiz

Let op: de cursist krijgt de mogelijkheid om één of meerdere tools te gebruiken ter voorbereiding op de toets. Geen van deze is verplicht. Echter, vanuit onze ervaring weten wij dat deze drie tools het meest geschikt zijn om de kans op het succesvol afronden van de opleiding te vergroten.

Incompany

Onze incompany heftruckopleidingen zijn vooral bedoeld om een groep medewerkers binnen één bedrijf een heftruckopleiding te bieden die is aangepast op de specifieke bedrijfsomstandigheden. De e-learning wordt afgesloten met een theorietoets. Indien gewenst kun je er als bedrijf ook voor kiezen om de e-learning klassikaal uit te voeren.

Onze ledenadviseur Marjolein
Contact

Vragen over gevaarlijke stoffen?

Marjolein en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder