29-09-2015  Veilig Werkt Beter is het grootste evenement over veilig en gezond werken in Nederland. De beurs wordt gehouden van 6 tot en met 8 oktober in de Brabanthallen te Den Bosch; EVO is er prominent aanwezig met het themaplein ‘Gevaarlijke stoffen’. 

Dagelijkse informatie-sessie

EVO organiseert tijdens het evenement dagelijks de informatie-sessie ‘Personeel en gevaarlijke Stoffen, mogelijk een explosieve combinatie.’ Hier komen concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van EVO aan bod. En er wordt inzicht gegeven hoe werkgevers het veiligheidsgedrag van medewerkers kunnen onderzoeken.

Bekijk het programma

EVO Gevaarlijkestoffenplein

Bezoekers van het themaplein kunnen zelf hun kennis en ervaring in het werken met gevaarlijke stoffen toetsen en zo toetsen op welk kennisniveau zij zich momenteel bevinden. Veiligheidsadviseurs Frank Lantink en Pascal Smetsers adviseren bezoekers welke maatregelen men kan nemen om veiliger te werken. Op het plein zijn er verder diverse partners van EVO aanwezig, zoals Hiltra, Houweling, SBS en Best BV met producten gericht op de bevordering van veiligheid in het werken met gevaarlijke stoffen.

Meer informatie over de themapleinen

EVO-workshop

Exclusief voor EVO-leden geeft Wouter van der Werff (EVO docent gevaarlijke stoffen) een interactieve workshop in het omgaan met gevaarlijke stoffen in het magazijn. Er komen onderwerpen aan de orde als het veiligheidsrisico van de werknemer het maken van werkafspraken met het personeel. Ook leren deelnemers hun eigen risicogedrag en dat van anderen beter beoordelen.

Meteen aanmelden

EVO is founding partner van het Veilig Werkt Beter-programma en zodoende nauw betrokken bij de invulling van de beurs. De vakbeurs staat geheel in het teken van veilig en gezond werken. Werken op hoogte en bijvoorbeeld veiligheid op de werkvloer komen aan bod. Bezoekers komen tijdens dit vak-event in contact met diverse specialistische bedrijven. Deelname is gratis, maar voorregistratie is wel nodig.

Registreren