21-07-2015  Met grote regelmaat krijgt EVO vragen van ondernemers over btw- en accijnsterugvordering. Omtrent deze onderwerpen werken EVO en samenwerkingspartner Fenedex nauw samen met Van Driel Fruijtier, de specialisten in btw. Dat heeft een product als de EVO-Btw-services opgeleverd.

De samenwerking met Van Driel Fruijtier is onlangs verder geïntensiveerd. Leden konden al gratis gebruik maken van de online kennisbank BTW-PLAZA. Daar krijgen ze toegang tot de speciale, logistieke btw-sectie, waarin antwoorden op de meest uiteenlopende btw-vragen te vinden zijn. Maar nu kan men ook eenvoudiger btw en accijns terugvorderen.

Teruggavetool

Met de btw -en accijns teruggavetool van BTW-PLAZA kunnen leden de btw en/of accijns uit het buitenland terugvorderen. Alle benodigde informatie en relevante documenten over en voor teruggaveverzoeken staan op één plek online in een beveiligde omgeving. Leden zijn zelf direct betrokken bij het teruggaveproces, maar Van Driel Fruijtier zorgt ervoor dat de verzoeken correct en tijdig worden ingediend. Ook verzorgt het bureau de communicatie met de buitenlandse belastingdiensten.

Lees meer over de mogelijkheden