Eerste IT-bedrijf toegetreden tot iShare

IT-bedrijf Simply Deliver voldoet als eerste aan alle eisen voor het afsprakenstelsel

29-05-2019  Het IT-bedrijf Simply Deliver treedt toe tot het afsprakenstelsel iShare. Het softwarebedrijf is het eerste IT-bedrijf dat voldoet aan de eisen die worden gesteld voor toetreding. Dat hebben beide partijen laten weten. Met de ondertekening van de Toetredingsovereenkomst mag de startup als eerste het logo van iSharedeelnemer voeren.

Osman Akdemir, oprichter van Simply Deliver, is in zijn nopjes met de erkenning. “Een belangrijk onderdeel van ons succes is dat klanten snel en makkelijk gebruik kunnen maken van ons platform. Tegelijkertijd wilden we ook de controle over de data voor onze klanten goed geregeld hebben. Dankzij iShare hebben klanten die gebruik maken van onze cloudoplossing de zekerheid dat partijen met wie zij data delen daadwerkelijk zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Ik ben er echt heel trots op dat wij als eerste het certificeringsproces succesvol hebben afgerond. Onze volgende stap is om nu de iShare-specificaties ook toe te passen bij de data-integratie met onze partners JORR-IT en Yellowstar.”

Anderen volgen

iShare is een initiatief van de Topsector Logistiek. Het afsprakenstelsel werd ontwikkeld door en voor de logistieke sector en is sinds 2018 beschikbaar. Sindsdien werken verscheidene logistieke organisaties en IT-bedrijven aan de implementatie van de technische specificaties van de tool in hun software of hebben dat inmiddels gedaan.

Onze ledenadviseur Nanne
Contact

Vragen over supply chain management?

Nanne en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder