Europese rijverbodenkalender 2020 beschikbaar

De poster toont rijverboden en feestdagen binnen Europa

Rijverboden binnen Europa zijn voor veel transportplanners een dagelijkse uitdaging. Zo kent Letland geen rijverboden. Maar ter vergelijking: Duitsland kent meer dan 52 dagen waarop niet gereden mag worden en dat kan per regio ook weer verschillen.

Om leden eenvoudig inzicht te geven waar en wanneer er een rijverbod of feestdag van toepassing is, hebben wij een speciale rijverbodenkalender samengesteld. Dit is een overzichtelijke poster met alle rijverboden en feestdagen binnen heel Europa tot en met het eind van dit jaar.

Poster bestellen

Onze leden kunnen deze poster gratis downloaden in pdf-format. Liever een papieren exemplaar? Dat kan ook. De poster is te bestellen op A0 formaat (80 x 120 cm). Handig om bijvoorbeeld op kantoor te hangen.

Er zijn twee versies beschikbaar van de poster. 

  1. A0-formaat poster gevouwen naar A4-formaat. Deze wordt per post in een A4-envelop verzonden en kost vanwege de lagere portokosten €7,5 voor leden. €17,5 voor niet-leden. 
     
  2. A0-formaat poster opgerold in een kartonnen koker. Deze wordt ook per post verzonden maar kost vanwege hogere porto- en verpakkingskosten €15,- voor leden. €25,- voor niet-leden. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Online informatie


In onze kennisbank is ook een uitgebreid overzicht te vinden van alle rijverboden per land binnen Europa. Leden krijgen aanvullend advies van de ledenservice indien zij nog vragen hebben.

Onze ledenadviseur Peter
Contact

Vragen over landeninformatie?

Peter en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder