12-7-2011  EVO heeft sinds vandaag haar producten- en dienstenpakket uitgebreid met EVO-Subsidie. Hierdoor kunnen leden onder zeer aantrekkelijke voorwaarden hulp krijgen bij het doen van subsidieaanvragen.

Ondernemers die bezig zijn met innovatie laten soms kostbare subsidies liggen. Onbewust omdat men niet weet dat er een subsidieregeling bestaat, of bewust wegens gebrek aan expertise of tijd. Daarom is het zinvol een specialist in de armen te nemen. Dit verhoogt de kans op een succesvolle subsidieaanvraag aanzienlijk.

Onder de diensten van EVO-Subsidie vallen de online Subsidiepeiler, het telefonisch Subsidieloket en de SubsidieScan.

Subsidiepeiler

Van de Subsidiepeiler kunnen zowel leden als niet-leden gratis gebruik maken. Met deze online vragenlijst krijgt u binnen enkele minuten een eerste indicatie of voor betreffende projecten of activiteiten subsidie beschikbaar is.

Subsidieloket

Wanneer uit de Subsidiepeiler blijkt dat een bedrijf mogelijk in aanmerking komt voor subsidie, kan men contact opnemen met het EVO-subsidieloket of met één van de subsidiespecialisten die zijn aangesloten bij EVO-Subsidie. De medewerkers zijn 40 uur per week beschikbaar voor vragen over subsidies. Tijdens dit gesprek wordt bepaald of een vervolgtraject voor subsidieaanvraag zinvol is.

SubsidieScan

Indien de uitkomst van dit voortraject positief is kunnen EVO-leden gratis gebruik maken van de EVO-SubsidieScan ter waarde van 2000 euro. Deze uitgebreide, persoonlijke inventarisatie is de laatste stap in aanloop naar een daadwerkelijke subsidieaanvraag. Deze scan wordt uitgevoerd door een specialist van PNO. Tenslotte kunnen ondernemers ook begeleid worden bij de uiteindelijke aanvraag van de subsidie.

EVO-Subsidie is tot stand gekomen dankzij de samenwerking met PNO, specialist in subsidies.