‘Samenwerking toegevoegde waarde voor bedrijven in de logistieke sector’

Zoetermeer, 3 november 2014

Ondernemersvereniging EVO en Olympia Uitzendbureau hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De hoofddoelstelling van de samenwerking tussen EVO en Olympia is het leveren van (meer) toegevoegde waarde op het domein van logistieke arbeidsvraagstukken en capaciteitsplanning in de logistieke sector. De overeenkomst is ondertekend door Angeline Markus, Business Unit Manager Logistiek bij Olympia Uitzendbureau en EVO-directeur Dick van den Bosch.

EVO en Olympia streven er naar om complementair te zijn vanuit het vakmanschap en de expertise van beide partijen, waarbij Olympia de diensten van EVO gaat gebruiken voor het ontwikkelen van mens en organisatie. Op haar beurt concentreert Olympia zich in haar dienstverlening op capaciteitsplanning, optimaal poolbeheer, operationele flexibiliteit, talentontwikkeling op alle niveaus in de organisatie en veiligheid op de werkvloer. EVO vult deze dienstverlening aan met haar ondernemersdesk, waaronder de bedrijfsjuridische dienstverlening op arbeidsrechtelijk gebied.

EVO is erg content met deze samenwerking. “Vooral de structuur van Olympia, die zich kenmerkt door individueel ondernemerschap, sluit goed aan bij de behoeften van de meer dan 10.000 ledenbedrijven van EVO in het mkb- segment”, aldus Van den Bosch.

Angeline Markus: “Ik ben trots op de samenwerking die we aangaan. We kunnen hiermee echt de verbinding maken met de logistieke bedrijven in Nederland. Ik verheug me enorm op het jaarlijkse evenement dat we samen organiseren. De kennis die we beiden in huis hebben op het gebied van logistiek & arbeidsmarktvraagstukken kunnen we dan prachtig delen met de ondernemers.”