04-11-2014  Ondernemersvereniging EVO en Olympia Uitzendbureau hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de leden van EVO nog meer toegevoegde waarde te bieden bij arbeidsmarktvraagstukken en capaciteitsplanning in de logistieke sector.

Olympia concentreert zich in haar dienstverlening onder andere op capaciteitsplanning, operationele flexibiliteit en talentontwikkeling. EVO vult deze dienstverlening aan met het opleiden van medewerkers in de logistiek en biedt een ondernemersdesk voor de bedrijfsjuridische dienstverlening op arbeidsrechtelijk gebied.

EVO is erg content met deze samenwerking. ‘Vooral de structuur van Olympia, die zich kenmerkt door individueel ondernemerschap, sluit goed aan bij de behoeften van de meer dan 10.000 ledenbedrijven van EVO in het mkb- segment’, aldus plaatsvervangend EVO-directeur Dick den Bosch. Angeline Markus, Olympia Business Unit Manager Logistiek, zegt trots te zijn op de samenwerking. ‘Hiermee kunnen we een nog betere verbinding maken met de logistieke bedrijven in Nederland.’