05-11-2014  Welke containerlijnvaartrederij bood het afgelopen jaar de beste service? Die vraag wordt op 13 november beantwoord als Chris Bruggink, voorzitter van EVO, de ‘EVO Container Liner Shipping Award 2014’ uitreikt aan de winnende rederij.

EVO onderzoekt ieder jaar hoe servicegericht containerlijnvaartrederijen zijn richting hun klant, de verlader. Leden van EVO beoordeelden de afgelopen maanden daarom alle rederijen op punten als betrouwbaarheid, communicatie, punctuatie, prijs, en vaarroutes. De best presterende rederij wint de ‘EVO Container Liner Shipping Award’.

Kwaliteit

Nederlandse bedrijven vervoeren een groot deel van hun goederen met containers. Containerschepen vervoeren de goederen vervolgens over de hele wereld. De rederijen die de containerschepen vervoeren, zijn voor Nederlandse verladers dus zeer belangrijke partners. EVO wil daarom inzicht krijgen in de kwaliteit van de dienstverlening van de afzonderlijke containerlijnvaartrederijen, om zo samen met de rederijen te kunnen werken aan een verbetering van de dienstverlening.

Bijeenkomst

De prijsuitreiking vindt plaats in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Dit monumentale gebouw (uit 1656) werd ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam. De stad werd het ‘pakhuis van de wereld’ genoemd: alle denkbare goederen uit de hele wereld waren in Amsterdam te koop. Nu, ruim 350 jaar later, kiezen de leden van EVO op deze locatie de rederij met de beste service. De feestelijke bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel – belangstellenden kunnen zich

gratis aanmelden