06-08-2012  EVO heeft begin dit jaar de dagelijkse e-mailnieuwsbrief voor leden, de EVO-Nieuwsflits, gemoderniseerd. Hierbij is onder andere de layout onder handen genomen. Een grote enquête onder de EVO-leden wees uit dat de nieuwe versie over het algemeen goed ontvangen is, zo waardeert een overgrote meerderheid de relevantie van de berichten met voldoende tot goed.

Overzichtelijkheid

Er waren echter ook wat kritische noten. Een aantal mensen gaf bijvoorbeeld te kennen dat de overzichtelijkheid van de oude versie beter was. Ook wilde het merendeel van de respondenten weer een volledige inhoudsopgave in plaats van een inhoudsopgave met alleen een selectie van de berichten.

Verbeterde versie

Reden voor EVO om de Nieuwsflits verder aan te passen. Abonnees krijgen vanaf vandaag een opnieuw verbeterde versie, waarin onder andere de overzichtelijkheid is vergroot.

Compacter

Lezers die de nieuwsbrief al langer ontvangen, zullen bepaalde elementen herkennen; zo is de volledige inhoudsopgave terug en is de opmaak compacter en overzichtelijker. Verder is de leesbaarheid op mobiele telefoons (zoals iPhones) verder verbeterd en hebben advertenties een plaats gekregen tussen de artikelen.

Mening

EVO is benieuwd naar uw mening. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Maak dan gebruik van het reactieformulier op deze pagina. 

Meer informatie en aanmelden