BP en EVO hebben de samenwerking voor de succesvolle EVO Tankpas verlengd. De korting gaat vanaf december omhoog naar 14 cent per liter.

24-11-2015 Op 20 november is de succesvolle samenwerking tussen BP en EVO voor de komende vijf jaar verlengd.  BP is de leverancier van de EVO Tankpas die door duizenden EVO-leden wordt gebruikt.

Extra korting

Om de samenwerking nog extra te bezegelen heeft EVO een korting tot 14 cent per liter bij alle onbemande BP stations en BP express stations weten te bedingen. Daarnaast is de korting voor het tanken bij bemande stations ook met een cent verhoogd: van 11,5 cent naar 12,5 cent.Dit geldt zowel voor nieuwe gebruikers als de huidige pashouders.

‘Door collectieve inkoopkracht van de EVO-leden heeft de EVO-Brandstofpas één van de hoogste kortingen in de markt. Waarbij onze leden optimaal profiteren van het kwaliteitsnetwerk en brandstof van BP en zelfs Texaco,” zegt Pim van der Waal, productmanager van de EVO-Brandstofpas.

Forse besparing

Onderzoek wees eerder uit dat 75 procent van de bedrijven gemiddeld 6 procent op de brandstofkosten besparen indien er gebruik wordt gemaakt  van de EVO-Brandstofpas. Voor bedrijven met grote wagenparken zijn er ook aanvullende kortingen mogelijk  wanneer zij meer dan 100.000 liter per jaar verbruiken.

Bekijk de mogelijkheden

Aanvragen

Voor meer informatie of het aanvragen van een Brandstofpas kan contact worden opgenomen met Dennis van den Akker, adviseur EVO Brandstof, via d.van.den.akker@evo.nl of 079 3467 361

Meer informatie