24-07-2012  In verband met werkzaamheden aan de A27 moeten verladers deze zomer rekening houden met vertragingen en eigen vervoerders met vertraging en omleidingsroutes. De volgende evenementen kunnen volgens EVO tot hinder leiden:

Minder rijstroken op A27 Lunetten – Everdingen

Op 30 juli 21.00 uur start Rijkswaterstaat met herstelwerkzaamheden aan de A27 tussen de knooppunten Lunnetten en Everdingen. In de richting van Breda zullen twee rijstroken beschikbaar blijven en in de richting van Almere slechts één. De werkzaamheden gaan dag en nacht door tot en met 8 augustus 5.00 uur.

A27 Gorinchem – Hooipolder afgesloten

Vanaf 31 juli 22.00 uur start Rijkswaterstaat ook aan de werkzaamheden tussen  Gorinchem en het knooppunt Hooipolder. In de richting van Breda zal de A27 tot en met 6 augustus 5.00 uur afgesloten zijn.

A27 Hooipolder – Sint Annabosch afgesloten

Vrijwel gelijktijdig zal er ook gewerkt worden aan het wegvak tussen het knooppunt Hooipolder en Sint Annabos. De werkzaamheden starten hier op 2 augustus om 21.00 uur en eindigen op 6 augustus om 6.00 uur. Ook voor dit werk geldt dat de snelweg in de richting van Breda in zijn geheel is afgesloten.

Weekendafsluitingen A27 Knooppunt Hooipolder – Gorinchem

Tot slot pakt Rijkswaterstaat de A27 tussen knooppunt Hooipolder en Gorinchem, in de richting van Utrecht, aan in drie weekeinden. Gedurende deze weekeinden is dit wegvak ook geheel afgesloten.

Het gaat om de weekeinden van 17 augustus tot en met 20 augustus, 24 augustus tot en met 27 augustus en 31 augustus tot en met 3 september. Alle weekenden starten de werkzaamheden op de vrijdagavond om 21.00 uur en eindigen zij op een maandagochtend om 6.00 uur.       

Meer informatie op de website vanAnaarBeter of download bijgevoegde flyer.