evofenedex introduceert Week van de Logistiek Teamleider

Tijdens Week van de Logistiek Teamleider staan de vijf grootste uitdagingen centraal

Van 11 tot en met 15 juni organiseren wij de Week van de Logistiek Teamleider. Met een unieke mix van artikelen, online publicaties, video’s en verbeterplannen krijg je inzicht in het dynamische werkveld van de logistiek teamleider.

We geven we teamleiders praktische handvatten om de vijf grootste uitdagingen in het magazijn aan te pakken. De week wordt afgesloten met het nieuwe evenement Teamleider van morgen.

Essentiële rol

De economie trekt aan. De hoge werkdruk en personeelstekorten in de logistiek vragen om een efficiënt logistiek proces. De rol van een logistiek teamleider hierin is essentieel. Toch blijkt het dat de teamleider in de praktijk vaak bezig is met het blussen van brandjes en het werken in de waan van de dag. Terwijl juist het analyseren en optimaliseren van processen, op lange termijn positieve effecten heeft.

Uitdagingen

In deze week gaan we aan de slag met de vijf grootste uitdagingen van de logistiek teamleider: werken in de waan van de dag, samenwerking met andere afdelingen, veiligheid, optimaliseren en leidinggeven. Deze vijf uitdagingen zijn samengesteld met de input van duizenden cursisten van onze opleiding Logistiek teamleider.

Wil je niets van deze week missen? Meld je dan aan voor de Logistiek teamleider update en ontvang praktische tips en handvatten om jouw werk als teamleider makkelijker te maken. Stop met reageren, start met regeren.

Marcel
Contact

Vragen over magazijnen?

Marcel en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder