25-01-2017  Vindt u dat er meer geld naar infrastructuur moet? Dat de tachograaf voor bestelauto’s onzin is? Of milieuzones onwerkbaar zijn? Laat dan uw stem horen en kom in februari naar de regiodebatten van evofenedex!

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen geeft evofenedex aangesloten leden de kans om hindernissen én kansen in logistiek en internationaal ondernemen mee te geven aan de beslissers van morgen.

Het eerste debat vindt al plaats op vrijdag 3 februari in de regio noord-west. Dit is voor leden uit Utrecht, Flevoland en Noord-Holland. Meld u daarom direct aan!

Een overzicht van de overige bijeenkomsten

Kamerleden

evofenedex organiseert de debatten op vier achtereenvolgende vrijdagen in de maand februari en komt op die manier bij zoveel mogelijk leden in de buurt. Kandidaat-Kamerleden uit de verschillende regio’s in Nederland gaan met elkaar en leden van evofenedex in debat over de belangrijke thema’s die het werk van ondernemers raken. Welke logistieke hindernissen remmen uw werk? Waardoor wordt uw export bemoeilijkt? evofenedex nodigt leden van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje hierover mee te discussiëren.

Knokken

evofenedex hoort graag ook van de leden waar we voor moeten knokken. Misschien bent u de files zat op de lokale snelweg? Is het bevoorraden van winkels in de binnenstad een bron van ergernis? Of loopt u ook aan tegen vervelende douaneformaliteiten? Wij horen graag waar uw zorgen liggen zodat we samen in uw gemeente, provincie of in de Tweede Kamer kunnen knokken voor meer export en een slimmere logistiek.