20-01-2017  Alle leden van evofenedex zijn van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te komen maken met hun nieuwe vereniging.
‘evofenedex live’ in uw regio wordt gehouden op vier achtereenvolgende vrijdagen in de maand februari en komt derhalve bij iedereen in de buurt. Kom kennismaken met onze specialisten, maar ook met (kandidaat) Kamerleden. Welke logistieke hindernissen remmen uw werk? Waardoor wordt uw handel met partners in het buitenland bemoeilijkt? Hoe kunnen evofenedex en politici die hindernissen voor u helpen wegnemen?

Knokken

evofenedex hoort graag ook van de leden waar we voor moeten knokken. Misschien bent u de files zat op de lokale snelweg? Is het bevoorraden van winkels in de binnenstad een bron van ergernis? Of loopt u ook aan tegen vervelende douaneformaliteiten? Wij horen graag waar uw zorgen liggen zodat we samen in uw gemeente, provincie of in de Tweede Kamer kunnen knokken voor slimmere logistiek en meer handel.

Kamerleden

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen geeft evofenedex haar leden deze middag ook de unieke kans om levende zorgen en ergernissen over regels in handel en logistiek mee te geven aan de beslissers van morgen. Kandidaat-Kamerleden uit elke specifieke regio, gaan met elkaar en de deelnemers het gesprek aan over de belangrijke thema’s die ieders werk raken.

Kennis

Zijn er vragen over vervoer, gevaarlijke stoffen, magazijnen of internationaal ondernemen? De diverse evofenedex-adviseurs zijn op deze bijeenkomst aanwezig om zoveel mogelijk antwoord te geven op specifieke vragen. Reserveert dus ‘evofenedex live’ dus alvast in de agenda. Via onderstaande button kunt u zich direct aanmelden. Wij kijken uit naar uw komst.

Meer informatie en aanmelden