Helemaal op de hoogte van de nieuwste regels

Leestijd 30 seconden

04-12-2020  evofenedex organiseert op 11 december de laatste ontbijtsessie van 2020 over de wijzigingen in de ADR-wetgeving die in 2021 van kracht worden. Deze wetgeving voor het wegvervoer van gevaarlijke stoffen wordt iedere twee jaar gewijzigd.

Op dit seminar komt onder meer aan de orde welke nieuwe indelingsmogelijkheden er zijn voor goederen die gevaarlijke stoffen bevatten, hoe je de 1000-puntentabel voor deelvrijstellingen kunt gebruiken, praktischer methoden om bijtende stoffen in te delen, nieuwe verpakkingsmethoden en veranderende voorschriften voor gevaarsetiketten.

Getuigschrift en syllabus

Alle deelnemers krijgen een getuigschrift van deelname waarmee je bij inspectiediensten kunt aantonen dat je op de hoogte bent gebracht van de wijzigingen in het ADR. Ook ontvang je een syllabus met de belangrijkste wijzigingen; een handig overzicht dat je goed kunt gebruiken als naslagwerk.

Meer informatie en aanmelden

De ontbijtsessie wordt gehouden bij evofenedex in Zoetermeer, van 9.00 tot 11.30 uur. Hierbij worden uiteraard alle RIVM-richtlijnen strikt in acht genomen. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname kost 129 euro en voor leden van evofenedex 99 euro.

Onze ledenadviseur Marjolein
Contact

Vragen over gevaarlijke stoffen?

Marjolein en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder