evofenedex start met verzekeringen

Ondernemers kunnen zo hun (logistieke) risico’s beperken, tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden.

01-10-2013  Leden kunnen sinds kort ook bij evofenedex terecht voor hun verzekeringen. Ondernemers kunnen zo hun (logistieke) risico’s beperken, tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden.

Zonder provisie

Bijzonder is dat verzekeringen van evofenedex werkt volgens de ‘Car’-methode. ‘Car’ staat voor Customer agreed remuneration, wat wil zeggen dat de beloning voor het advieswerk een afspraak is tussen de klant en de intermediair. De adviseur ontvangt geen enkele bonus of provisie op een verzekeringsproduct. Ondernemers betalen bij evofenedex-verzekeringen dus geen provisie.

Speciaal ontwikkeld

Verder biedt evofenedex-verzekeringen speciaal voor evofenedex-leden ontwikkelde verzekeringen aan. Het fundament onder deze productinnovatie is de specifieke kennis en ervaring van de eigen evofenedex-medewerkers.

Intermediairs

evofenedex verzekeringen heeft een exclusieve samenwerking met zeven verzekeringskantoren, verspreid over heel Nederland. Zij hebben inzicht in de bedrijfsactiviteiten van ondernemers en kunnen kundig adviseren bij complexe en adviesgevoelige (risico)onderwerpen.

Ondernemers kunnen bij evofenedex-verzekeringen terecht voor alle gangbare verzekeringen, zoals een gebouwenverzekering of aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, maar ook voor: