18-07-2017  evofenedex roept een jaarlijkse prijs in het leven om jong logistiek talent te helpen innovatieve ideeën te realiseren. Jonge ondernemers met een bijzondere aanpak of oplossing maken kans op een startkapitaal van tienduizend euro en tien uur coaching van doorgewinterde vakgenoten.

Chris Bruggink

evofenedex vernoemt de prijs naar Chris Bruggink, van 2007 tot 2016 voorzitter van het toenmalige EVO. EVO ging samenwerken met Fenedex en vormt sinds dit jaar evofenedex.

Inschrijven

Jonge ondernemers in de logistiek die een bijzondere aanpak of oplossing bedenken en hier een kapitaalinjectie voor kunnen gebruiken, kunnen zich nu inschrijven. De prijs wordt toegekend door een jury bestaande uit een ervaren ondernemer Michiel Steeman, startende ondernemer Jan Minnee, de evofenedex leerstoelhouder Jack van der Veen en juryvoorzitter Chris Bruggink zelf.

Winnaar

De winnaar krijgt een bedrag van tienduizend euro en tien uur coaching van de leden van de jury aangeboden om dit model uit te werken en op te starten. De coaching is bedoeld om de winnaar te helpen met eerste vragen in het ondernemen maar ook met door ontwikkelen van zijn plan tot een volwaardige business case voor een financierder om de onderneming naar een volgende fase van volwassenheid te brengen.

Meer lezen?

Lees hier meer over deze award.