evofenedex on tour: op bezoek in Groningen

De knelpunten in Groningen voor vervoerders en bedrijven

13-03-2018  Het vervoer in binnenstad van Groningen moet duurzamer, daar is iedereen het over eens. Daarbij valt te denken aan het vasthouden van de huidige venstertijden en het geven van privileges aan bedrijven die investeren.

Knelpunten

In de aanloop naar de gemeenteraad verkiezingen van 21 maart gaat onze razende reporter Ricky Voorn in zeven steden op bezoek bij een lokale politicus. Iedere keer gaat er daarbij een lid van ons mee. In deze editie bezoeken we Groningen, waar pas in het najaar gemeenteraadsverkiezingen zijn. Want hoe pakt deze stad knelpunten in de logistiek aan? En hoe gaan ze om met het op een duurzame manier bevoorraden van de binnenstad? Naast deze vragen bespreken we ook de ‘Green Deal ZES’.

Bekijk hieronder de eerste aflevering in Groningen met Peter Stavasius van Van Gelder Nederland, wethouder Paul de Rook en onze beleidsadviseur Robert Schasfoort.

evofenedex on tour in andere gemeentes

Ricky ging samen met de beleidsadviseurs op bezoek bij zeven gemeentes. Bekijk ook de vlogs van Amersfoort, Breda en de andere steden.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder