evofenedex verlengt Leerstoel Supply Chain Management

Opnieuw samenwerking met Nyenrode

15-03-2018  Nyenrode Business Universiteit en evofenedex zijn opnieuw een samenwerking aangegaan. Deze week zijn de contracten getekend voor de verlenging van de leerstoel Supply Chain Management, onder leiding van professor doctor Jack van der Veen, hoogleraar Supply Chain Management aan Nyenrode.

Leerstoel

De leerstoel is een vervolg van de samenwerking die Nyenrode en het toenmalige EVO in 2013 aangingen. Naast een verdere uitwerking van eerder opgedane kennis en ervaringen, gaat de leerstoel zich specifiek richten op cross-border supply chain risk management. Op deze manier krijgen ook voor de leden van evofenedex toegang tot (wetenschappelijke) kennis op dit gebied. De nieuwe leerstoel is voor een periode van vier jaar. De contracten ervoor werden ondertekend door professor doctor Miša Džoljić, rector magnificus van Nyenrode en Machiel van der Kuijl, algemeen directeur van evofenedex. Daarbij waren onder anderen Remmelt Vetkamp MSc (CFO van Nyenrode), prof. dr. ir. Kitty Koelemeijer (Director of the Marketing and Supply Chain Management Cluster van Nyenrode) en prof. dr. Venugopal Venkataraman, hoogleraar Supply Chain Operations aanwezig.  

Kennis

Uiteraard was de houder van de leerstoel, Jack van der Veen, ook aanwezig.  Hij zei verheugd te zijn met de nieuwe periode van de Nyenrode-leerstoel. “Door de vernieuwde samenwerking kan er binnen de leerstoel niet alleen nieuwe kennis op het gebied van cross-border-logistiek en samenwerking binnen de supply chain worden gegenereerd, maar kan die kennis ook direct praktisch toepasbaar worden gemaakt. Zo kan de internationale handel van de bij evofenedex aangesloten leden versterkt worden.”

Nyenrode_leerstoel_scm

Leerstoelhouder Jack van der Veen (derde van rechts) poseert op de brug van Nyenrode. Vierde en vijfde van links staan Machiel van der Kuijl van evofenedex en rector magnificus van Nyenrode Miša Džoljić.

Onze ledenadviseur Nanne
Contact

Vragen over supply chain management?

Nanne en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder