Webinar over voordelen digitale vrachtbrief en verdere digitalisering van de transportsector

Leestijd: 1 minuut

23-09-2020  Blijft u een digitale meeloper of wordt u digitale koploper? Die vraag stellen veel partijen in de transport en logistiek zichzelf. Daarom organiseert Beurtvaartadres op 2 oktober een tweede kenniswebinar over de voordelen van de digitale vrachtbrief en de verdere digitalisering van de transportsector. Een derde webinar vindt plaats op 23 oktober.

Omdat de sessie op 25 september is volgeboekt, organiseert Beurtvaartadres een tweede gratis kenniswebinar op vrijdagochtend 2 oktober van 11.00 uur tot 12.00 uur. Zo krijgt u toch nog de kans om mee te doen. 

Doe mee

Eén uur van uw tijd, in ruil voor de diepgaande kennis en jarenlange ervaring van onze experts. Ze vertellen u graag alles over:  

  • de digitale vrachtbrief 
  • de kansen voor uw organisatie 
  • en de onmisbare rol die data daarbij spelen

Word koploper

Na deelname weet u precies wat de eCMR is, wat de voordelen zijn en hoe de overstap uw bedrijfstoekomst bestendigt. Met inzichten en voorbeelden uit de praktijk vertellen experts Paul Knoop en Lindsay Postel over de eCMR en het belang van data. Krijg inzicht in wat het uw bedrijf oplevert, van implementatie tot ketenregie. 

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder