Extra voordeel bij auto leasen voor medewerkers

Met het lidmaatschap van de vereniging kunnen medewerkers voordeliger private leasen

09-06-2018  Leden van onze vereniging kunnen hun medewerkers laten profiteren van extra voordelige private leasetarieven. Met behulp van een speciale kortingscode kan er tot honderden euro’s per contract worden bespaard.

Naast de bekende leaseconstructies als financial lease en operational lease is private lease aan een enorme opmars bezig. Hierbij leasen particulieren een nieuwe auto op basis van een vaststaand maandbedrag voor een aantal jaren. In 2017 groeide het aantal afgesloten private leasecontracten met 61 procent. Eind vorig jaar reden er meer dan 100.000 private leaseauto’s over het wegennet.

Schoner en zuiniger

Eén van de voornaamste redenen voor de populariteit van private lease is dat personen de voorkeur geven aan het rijden in een nieuwe, zuinige en schone auto. Met name de wat grotere modellen zijn in trek. Mensen die een occasion overwegen en 50-plussers kijken het snelst naar de mogelijkheden die private lease te bieden heeft.

Scherp tarief

Om onze leden nog beter van dienst te kunnen zijn op leasegebied wordt private lease voor medewerkers aan het aanbod toegevoegd. Volgens Pim van der Waal, manager samenwerkingen evofenedex, is dat een welkome aanvulling. “Bijna de helft van onze leden gebruikt leaseconstructries voor hun wagenpark en zijn zo bedrijfsmatig al gewend aan de voordelen die dit met zich meebrengt. In samenwerking met onze partner VWPFS hebben wij een scherp tarief weten te bedingen voor de medewerkers van onze leden. Dat kan tijdens de contractperiode oplopen tot een besparing van honderden euro’s.”

Via de site www.autoabonnement.nl kunnen geïnteresseerden een keuze maken uit diverse modellen. De extra korting kan worden aangevraagd via deze website. Vragen? Neem contact op met Gabriëlla Roosberg via g.roosberg@evofenedex.nl of via 079-3467 985.

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder