06-02-2017  Arie van der Tempel van EBI, Mark Bär van Stamhuis en Marc van het Bolscher van Tanatex zijn de finalisten in de verkiezing van de Logistiek manager van het Jaar 2016. Zij gaan op donderdag 30 maart de strijd met elkaar aan.in de Jaarbeurs te Utrecht tijdens een evenement met als titel ‘Logistiek als Game Changer 2.0’. De drie finalisten gaan aan tafel met een panel van experts. Deze deskundigen bepalen daarna wie Logistiek Manager van het Jaar wordt.

Twaalfde editie

De verkiezing Logistiek Manager van het Jaar biedt voor de twaalfde keer een podium aan de logistieke managers van Nederland. Daarnaast vindt op deze dag ook de verkiezing van Jong Logistiek Talent plaats.

Finalisten Jong Logistiek Talent

Op deze dag gaan jonge talenten in de logistiek in gesprek met bedrijven en personen die hun als voorbeeld kunnen dienen. Organisaties die indruk hebben gemaakt door Logistiek als Gamechanger te gebruiken. De genomineerden logistieke talenten voor dit jaar zijn Luc de Jong van CEVA Logistics, Jan Minnee van Retourplaza.nl en Fleur Straathof van Vanderlande. Zij presenteren zich alle drie waarna de aanwezigen in de zaal via een stemming mogen aanwijzen wie de winnaar wordt.

Logistiek Manager van het Jaar website