16-09-2011 Gisteren vormde het EVO-hoofdkantoor het podium voor de uitreiking van de Lean and Green Awards in het gezelschap van ruim 130 gasten en een hele reeks aan schone voertuigen. Algemeen directeur van EVO Machiel van der Kuijl en directeur van Connekt Nico Anten overhandigden deze prestigieuze award aan dertien trotse EVO-leden. Eerder dit jaar ontvingen al twee leden de award.

De dag begon met enerverende presentaties van Bavaria en Coca Cola. Key note speaker 'De snelste man van Nederland' Tim Coronel gaf vervolgens een wervelende presentatie. Vergezeld van zijn 'kindje' een volledig elektrische buggy, nam hij de deelnemers vervolgens mee naar buiten voor een kleine demonstratie. Na de lunch kon men deelnemen aan verschillende workshops met uitgangspunt "hoe is duurzaamheid toe te passen binnen het bedrijf?".

Zie het fotoverslag hiernaast voor een impressie van deze zeer geslaagde dag. Wilt u meer weten over het behalen van de Lean and Green Award? Neem dan contact op via het reactieformulier of bel 079 3467 346.

EVO feliciteert de volgende bedrijven met het behalen van hun Lean and Green Award: