31-05-2017 evofenedex heeft afgelopen periode in de gemeente Zoetermeer het scholingsprogramma “Bewust veilig werken met de heftruck” uitgevoerd. Na het afleggen van een theorie- en praktijkexamen hebben 8 cursisten op 30 mei het evofenedex heftruckcertificaat in ontvangst mogen nemen.

DSW en gemeente

Het programma is opgesteld in samen werking met DSW en de Gemeente Zoetermeer. Het scholingsprogramma maakt onderdeel uit van het het project Centurion. In dit project helpen de gemeente en leerbedrijf DSW mensen met een bijstandsuitkering aan werkritme en werkervaring om vervolgens door te groeien naar regulier werk. Enkele deelnemers hebben al een baan als heftruckchauffeur gevonden.

Aanpak op maat

evofenedex heeft een lange ervaring met scholingsprogramma’s voor gemeenten en biedt een maatwerkoplossing. In Zoetermeer vereiste de scholing van de cursisten met een verschillende taalachtergrond een speciale aanpak. Door hun ervaring weten docenten hiermee om te gaan en zorgen zij ervoor dat de kandidaten met plezier naar de opleiding komen.

Bedrijven en overheidsdiensten kunnen voor een maatwerkoplossing terecht bij evofenedex.