02-11-2016  Uit recent EVO-onderzoek blijkt dat bijna 70 procent van de ondernemers optimalisatieslagen willen maken bij hun opslag of in het magazijn. Om bedrijven wat kostenbesparingen betreft op weg te helpen heeft EVO de whitepaper ‘Negen manieren om geld te besparen’ in uw magazijn opgesteld. Concrete tips om direct geld te besparen in het magazijn.

Goud

De toenemende eisen van de klant leiden ertoe dat magazijnen steeds complexer worden. Geavanceerde softwaresystemen, een breed assortiment en korte doorlooptijden maken magazijnprocessen ingewikkeld. Ondernemers doen er alles aan om de service in het magazijn zo hoog mogelijk te houden tegen zo laag mogelijke kosten. In alle magazijnen is echter nog winst te behalen, het goud ligt voor het oprapen.

Negen manieren

Eén van de manieren om geld te verdienen is een effectief voorraadbeheer. Inefficiënt voorraadbeheer leidt tot hoge kosten omdat er overtollige voorraad vaak tegen gereduceerde prijzen wordt verkocht of onverkoopbaar is. Daarnaast wordt uitgelegd hoe de marketingafdeling het WMS-systeem kan ondersteunen. Andere manieren om te besparen zijn slimme verlichting, optimale magazijninrichting en het verminderen van de arbeidskosten.

Bedrijven die direct geld willen verdienen met het magazijn kunnen de whitepaper downloaden. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van de bespaartips, dan staat de EVO-Ledenservice klaar. Bel met 079 3467 346 of mail Ledenservice.

Download whitepaper

Marcel
Contact

Vragen over magazijnen?

Marcel en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder