Gemeente Utrecht verbetert Voorstraat en Wittevrouwenstraat

Winkels en horecazaken blijven aan beide kanten bereikbaar via looppaden

20-04-2020  In Utrecht wordt binnenkort gestart met de herinrichting van de Voorstraat en de Wittevrouwenstraat. Hier komt meer ruimte voor voetgangers en fietsers en het gebied wordt aantrekkelijker om te wonen en te winkelen. evofenedex heeft ervoor gezorgd dat tijdens de werkzaamheden de bevoorrading mogelijk blijft.

Op woensdag 6 mei 2020 beginnen de werkzaamheden, die volgens de planning eind van dat jaar klaar moeten zijn. Het werk start in de Voorstraat aan de kant van de Neude. Hierbij wordt telkens een nieuw stuk van de straat afgesloten. Het bevoorradingsverkeer wordt omgeleid met borden.

Geschikt voor rolcontainers

De winkels en horecazaken blijven aan beide kanten bereikbaar via looppaden naast de werkvakken (de plaatsen waar aan de straat gewerkt wordt). De bevoorrading van bedrijven kan vanaf het einde van het werkvak, waarna het laatste stukje gelopen moet worden. De looproutes zijn geschikt voor rolcontainers. Per werkvak duren de werkzaamheden ongeveer twee maanden, waarna het werkvak weer opschuift. Omleidingen en alternatieve routes voor bevoorradingsverkeer in de omgeving van de Voorstraat, de Wittevrouwenstraat en het Stadhuis-kwartier kun je vinden op de website van de gemeente.

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder