26-05-2015  Elk bedrijf dat is aangesloten bij de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer (SOOB) kan gebruik maken van een subsidie voor een opleiding voor laaggeschoolde werknemers. Die kunnen hiermee opleidingen volgen om hun vaardigheden te verbeteren. Dat is dubbele winst voor het bedrijf, want goed geschoolde werknemers zijn aangetoond gemotiveerder, productiever, breder inzetbaar en veiliger. Het mes snijdt zelf aan nog meer kanten, want de veiligheid van het magazijn kan met sprongen vooruit gaan. Per werknemer is er maximaal 1.500 euro subsidie beschikbaar.

Effectieve aanpak

EVO weet als geen ander dat de veiligheid in een magazijn van veel factoren afhangt. En dan vooral van de mens. Gedrag van de werknemers is een van de belangrijke oorzaken van ongevallen in het magazijn. Daar valt veel aan te doen. EVO heeft, in het kader van de SOOB voucherregeling, diverse mogelijkheden om werknemers gratis te laten opleiden, zoals:

  • Bewust veilig werken in het magazijn
  • Communicatieve vaardigheden

Meer weten?

Deze subsidie wordt mogelijk gemaakt door het Sectorplan Logistiek en Transport. EVO verstrekt graag meer informatie over de scholingsvouchers en over bovenstaande opleidingen die werknemers gratis kunnen volgen. Neem contact op met EVO, telefoon 079 - 3466 977 of mail incompanyopleidingen@evo.nl.

Meer informatie over de vouchers