Meld je aan voor het online verkiezingsdebat van evofenedex

Leestijd: 2 minuten

24-02-2021  Suzanne Kröger van GroenLinks en Jasper van Dijk van de SP zullen deelnemen aan het  verkiezingsdebat op vrijdag 5 maart, georganiseerd door evofenedex. Op deze vrijdag gaan politieke partijen met elkaar in debat over de economische impact van handel en logistiek. De verwachting is dat ook andere partijen zullen deelnemen om hun partijstandpunten over het voetlicht te brengen. Meld je aan voor dit online debat!

Het debat is in aanloop naar de verkiezingen op 17 maart. De kandidaten kruisen de degens aan de hand van drie vragen. Toont de coronacrisis aan dat er meer bevoegdheden naar Brussel moeten? Is het nog wel zinvol om nieuwe infrastructuur aan te leggen, terwijl de huidige infrastructuur vaak in slechte staat van onderhoud blijft? In hoeverre zijn investeringen in logistiek cruciaal om onze welvaart te behouden?

 

Coronaproof debatteren

Het debat, dat van 10.30 tot 11.45 uur plaatsvindt, wordt live uitgezonden vanuit het magazijn van evofenedex, dat hiervoor volledig coronaproof wordt ingericht. Het debat wordt geleid door Joost Sitskoorn, adjunct-directeur van evofenedex.

Tien keer beter voor handel en logistiek

Handel en logistiek is volgens ons hét ticket om snel uit de aanstaande economische recessie te komen. evofenedex heeft tien punten opgesteld die de handel en logistiek een stevige impuls geven en daardoor de economie helpen herstellen en groeien. In de aanloop naar de verkiezingen van 2021 bieden we deze punten aan voor de verkiezingsprogramma’s van politieke partijen.

Mis het niet!

Mis het debat niet, en kom zo meer te weten over de standpunten en visies van de verschillende partijen op het gebied van handel en logistiek. Meld je aan via onderstaande knop.

Saskia evofenedex
Contact

Vragen over belangenbehartiging

Saskia helpt je graag verder