Groot EU-onderzoek naar service en kwaliteit containervervoer

Uitkomsten worden gebruikt om service en kwaliteit te kunnen verbeteren

21-03-2018  The European Shippers’ Council (ESC), waar wij deel van uitmaken, is een enquête gestart naar de kwaliteit van containervervoer in de Europese Unie. De resultaten van dit onderzoek zullen eind mei bekend worden gemaakt.

De uitkomsten van de online enquête wordt gebruikt om te kijken hoe het staat met de service als het om containervervoer gaat. Zo wordt gekeken of er verschil is in kwaliteit en tijd tussen vervoerders. Als er genoeg enquêtes worden ingevuld wil de ESC een ranglijst opstellen van aanbieders waarbij service- en kostencriteria tegen elkaar worden afgewogen.

Gegevens

De ESC en onderzoekspartner Drewry Supply Chain Advisors garanderen dat de ingevulde gegevens enkel en alleen voor dit onderzoek worden gebruikt. Deelnemers ontvangen eind mei een e-mail met de uitkomsten. Daarnaast krijgen deelnemers gratis de Drewry-vergelijkingstabel toegestuurd. Daarop staan de zogenoemde ‘Z-scores’vermeld van 28 rederijen, luchtvaarmaatschappijen en experditeurs.

Het eerste deel van de enquête duurt ongeveer 10 minuten om te voltooien. Het tweede deel is optioneel en duurt nog eens 10 minuten. Invullen kan nog tot en met 30 maart.

Vul hier de enquête in.

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder