08-12-2015  Het ei van Columbus is nog niet gevonden. Wel zijn er veel initiatieven om de ladingstromen naar het achterland te optimaliseren. Terecht, want met de aantrekkende economie en groeiende call sizes van schepen wordt efficiënt achterlandvervoer het punt waarop een haven zich kan onderscheiden. Op donderdagochtend 17 december is daarom het thema van het Havendebat 2015: optimaliseren van achterlandlogistiek.

Scherp debat met de complete keten

Tijdens het Havendebat – in de Maassilo te Rotterdam - gaan alle betrokken partijen uit de keten met elkaar in gesprek om te bepalen waar de bottlenecks zitten en hoe deze kunnen worden opgelost. Iedereen heeft daar zo zij of haar ideeën over. Rens de Jong, dagvoorzitter van het jaar en dit jaar debatleider, nodigt iedereen dan ook van harte uit om mee te praten. Het debat zal scherp maar constructief zijn, wie durft?

Meer informatie

Container Liner Shipping Award

Tijdens de bijeenkomst wordt tevens de prijs voor de beste containerrederij van 2015 bekend gemaakt. Nederlandse verladers spreken zich uit op punten als stiptheid, service en prijs. De winnaar van deze EVO-verkiezing mag zich een jaar lang de beste rederij noemen.

Voordeel voor Kennisnieuwsbrieflezers

Middels de kortingscode HDR15EVO kunnen lezers van de EVO Kennisnieuwsbrief deelnemen aan het Havendebat tegen gereduceerd tarief. Vermeld deze code op het aanmeldformulier!

Havendebat 2015 - Achterlandlogistiek