Help mee de handelsrelatie met India te verbeteren

De EC zet in op het versterken van de handels- en investeringsrelatie met India

22-02-2018  De Europese Commissie wil het partnerschap met India in 2018 verder ontwikkelen en verbeteren en vraagt ondernemers hun mening en ideeën te geven over de EU-strategie voor India.

Relatie versterken

India is een belangrijke partner van de Europese Unie (EU) op politiek, veiligheids- en economisch gebied. In 2004 hebben de EU en India een Strategisch Partnerschap gesloten. Aangezien er sindsdien veel is veranderd, wil de Europese Commissie dit partnerschap met India in 2018 verder ontwikkelen en verbeteren. Zo zet de Europese Commissie in op het versterken van de handels- en investeringsrelatie met India en verdergaande samenwerking op gebied van milieu, economie en veiligheid.

Geef je mening

De Europese Commissie hoort graag je ideeën over de EU-strategie voor India. Tot 5 maart 2018 kunnen ondernemers via de website van de Europese Commissie hun mening en ideeën doorgeven. Op deze website is ook meer informatie vinden over het partnerschap en de doelen van de Europese Commissie met betrekking tot dit partnerschap.

Geef je mening.

Onze ledenadviseur Alice
Contact

Vragen over internationaal ondernemen?

Alice en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder