19-9-14 Deze week zijn de promotiedames wederom onderweg en bezoeken zij verschillende bedrijventerreinen in Noord-Holland. Ze keren terug naar onze hoofdstad, maar daarnaast doen zij ook Diemen en Weesp aan. In deze steden komt het team meerdere bedrijven tegen, waar EVO veel voor kan betekenen. ‘Een perfecte kans om deze bedrijven te bezoeken en te overtuigen’, aldus Anouk. 

The Voice of EVO

In Diemen zijn Beaudine en Anouk bij het bedrijf TDE-Lighttech, waar ze spreken met Stephan Krijn. Het bedrijf ontwikkelt en produceert verschillende soorten en vormen van verlichtingsproducten en lichtregelsystemen. Ook beschikken zij over een verhuurafdeling voor licht- en geluidsapparatuur. TDE is voor een groot deel gericht op de entertainmentbranche. De meiden worden warm verwelkomd en krijgen een volledige rondleiding door het bedrijf. ‘De lichtgevende lijnen van de stoelen bij The Voice of Holland, de belichting in het AFAS Circustheater en de belichting in een aantal hotels zijn onder andere projecten waar wij verantwoordelijk voor zijn’, aldus Stephan. TDE-lighttech was nog niet bekend met de werkzaamheden en lobby- activiteiten van EVO en wil zich graag hierin verdiepen. ‘Leuk om kennis te maken met het bedrijf die de verlichting voor bekende programma’s heeft verzorgd, zoals The Voice of Holland. Wij hebben in ieder geval onze stem laten horen en hopelijk het bedrijf enthousiast gemaakt over EVO’, aldus Beaudine.

Kansen voor het eigen vervoer

Onze missie in Diemen was geslaagd en het promotieteam vervolgt hun weg naar Weesp. Vroeg in de ochtend bevinden Anouk en Beaudine zich in een maatschappelijk verantwoorde omgeving. Het bedrijf Klimaatconcept ontwikkelt duurzame klimaatinstallaties om het klimaat in kantoren en woningen te beheersen. Gijs Jansen geeft aan EVO al te kennen. ‘Ik heb jaren geleden wel eens een logistieke opleiding gevolgd bij EVO’, aldus Gijs.  Klimaatconcept doet uitsluitend aan eigen vervoer. Anouk ziet al gelijk grote raakvlakken met dit bedrijf en vertelt enthousiast over de code 95, tachograaf en rij- en rusttijden. ‘Het bedrijf werkt het liefst binnen een straal van 80 km, het zou kunnen dat Klimaatconcept niet tachograaf plichtig is. Een voorbeeld van een advies waar leden van EVO bij ons terecht kunnen’, aldus Anouk.

Het promotieteam rijdt de aankomende weken nog door Noord-Holland en zal daar een aantal kleine bedrijventerreinen bezoeken.