Hoe houd je medewerkers fit, gezond en betrokken tot aan hun pensioen?

Meld je aan voor het arbeidsmarktevenement

Vind jij het ook een enorme uitdaging om jouw medewerkers fit, gezond en betrokken bij het werk te houden tot aan hun pensioen? Dan ben je zeker niet de enige. Regelmatig veranderen de regels rondom de pensioenleeftijd en daarnaast is er een langdurig tekort aan aanwas van jonge medewerkers. Verder heeft de logistiek te maken met knelpunten zoals de zware fysieke arbeid die een magazijnmedewerker verricht.

Kostenbesparing

Wanneer je als bedrijf tijdig inspeelt op de bovenstaande trends, dan haal je daar voordeel uit. Door vervangende werkzaamheden in te plannen voor oudere werknemers, ze te wijzen op de juiste fysieke houding en medewerkers te blijven betrekken bij het vak, zorg je ervoor dat werknemers gemotiveerd blijven. En dat resulteert weer in minder verzuim. Dat is niet alleen prettig voor de continuïteit van de bedrijfsvoering, maar het bespaart ook een hoop kosten.

Geef je organisatie een vitaliteitsboost

Het is tijd om zelf aan de slag te gaan. Op het arbeidsmarktevenement Mens&werk in de logistiek 2019 ga je samen met deskundigen zoals Buro voor Fysieke Arbeid en Itsme aan de slag om jouw organisatie te voorzien van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daarmee geef je je organisatie de vitaliteitsboost die het nodig heeft!

Onze opleidingsadviseur Gabriëlla
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Gabriëlla en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder