31-08-2011  Om Nederland in 2020 een toppositie te laten innemen in de regie en uitvoering van de logistieke keten, moet ook het mkb meedoen. Als stimulans voor logistieke mkb-ondernemers bieden Dinalog en Syntens daarom twee nieuwe regelingen aan; de Dinalog Adviescheque en het Dinalog Ontwikkelbudget Samenwerking.

Extra kennis

De Adviescheque en het Ontwikkelbudget samenwerking helpen mkb-ondernemers die kansen zien voor nieuwe en slimme logistieke concepten en daarbij externe kennis kunnen gebruiken.

Adviescheque

Kort samengevat is de Dinalog Adviescheque bestemd voor individuele bedrijven met een specifieke innovatievraag. Ze kunnen een bijdrage in de kosten ontvangen van 50 procent co-financiering met een maximum van 5000 euro.

Ontwikkelbudget samenwerking

De regeling Dinalog Ontwikkelbudget samenwerking is gericht op samenwerkingsverbanden tussen minimaal 3 bedrijven. De minimale bijdrage per bedrijf is 3000 euro (maximaal 50 procent eigen uren) waarna de bijdrage in de kosten 50 procent co-financiering bedraagt met een maximum van 25.000 euro per cluster.

Meer informatie staat in de bijlage ‘Dinalog Programmalijn’.