20-02-2014  Erasmus Universiteit organiseert een informatiebijeenkomst over de masteropleiding Customs and supply chain compliance.

Programma

Dit tweejarige programma combineert kennis op het gebied van douanewetgeving, supply chain management en informatiesystemen. De masteropleiding is bedoeld voor professionals van douane, bedrijfsleven en consultancy. Op 1 september start het nieuwe cursusjaar.

Wet- en regelgeving

Het douaneberoep is aan het veranderen. Naleving van internationale wetgeving, veiligheid, duurzaamheid, doelmatigheid en kwaliteit van informatie is steeds belangrijker geworden in de internationale logistiek. In de universitaire master wordt geleerd de naleving van wet- en regelgeving rondom import en export zo efficiënt mogelijk te implementeren in bedrijfsprocessen en informatiesystemen.

Aanmelden

De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 10 maart 19.30 uur (registratie vanaf 19.00 uur) bij Rotterdam School of Management, Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam (J-gebouw). Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan Klaas Wassens.