Informatiebijeenkomst Coronavirus in Den Haag

VNO-NCW en MKB-Nederland informeren hun leden op 12 februari

06-02-2020  Momenteel woedt het coronavirus in China en zijn er in toenemende mate besmettingsgevallen in andere delen van de wereld. Ondernemersorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland nodigen hun leden uit voor een informatiebijeenkomst over het coronavirus. Zij organiseren deze bijeenkomst in samenwerking met ondernemersorganisatie FME en evofenedex.

De uitbraak van het coronavirus brengt uiteenlopende gevolgen voor Nederlandse ondernemers met zich mee.  Deze gevolgen spelen op zowel korte als lange termijn en zijn deels onbekend. VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren daarom in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, FME en evofenedex een informatiebijeenkomst om zowel vragen en onzekerheden in kaart te brengen als informatie te verschaffen.

Economische gevolgen

In het programma wordt aandacht besteed aan de ziekte en de gevolgen voor arbo-zaken en is er mogelijkheid om vragen te stellen aan Nederlandse ondernemers die lokaal actief zijn in China. Daarnaast zal het ministerie van Buitenlandse Zaken informatie verschaffen over consulaire zaken en over de situatie in China. Ten slotte bespreken evofenedex en FME de economische gevolgen die al zichtbaar zijn en die nog zichtbaar kunnen worden. Als ondernemers dringende vragen of belangrijke bevindingen hebben,  kunnen ze die van tevoren al met de organisatie delen. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via vugt@vnoncw-mkb.nl .

 

Locatie informatiebijeenkomst: de Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag

Datum/tijd: woensdag 12 februari; 10.00-11.15 uur (inloop van 09.45-10.00 uur)

Rogier evofenedex
Contact

Vragen over corona?

Rogier helpt je graag verder