Inloopavonden over wegverbreding A27 Houten – Hooipolder

Belangstellenden kunnen zien hoe de drie nieuwe bruggen worden ingepast.

15-05-2018  Tijdens drie speciale inloopavonden laat Rijkswaterstaat zien hoe de verbreding van de A27 wordt aangepakt. Het traject tussen Houten en knooppunt Hooipolder gaat volgens de planning vanaf 2022 op de schop.

Over de verbreding van de A27 wordt al jaren gesproken. In 2019 wordt het definitieve tracébesluit verwacht en in voorbereiding daarop wil Rijkswaterstaat laten zien wat er tot nu toe ontwikkeld is. De nadruk ligt daarbij op de inpassing van drie nieuwe bruggen in de omgeving.

In 2017 is besloten om de Hagesteinsebrug, Merwedebrug en Keizersveerbrug te vervangen door nieuwe bruggen in plaats van een versterking van de huidige stalen bruggen. Dit is op de langere termijn goedkoper en geeft een betere garantie op een vlotte doorstroming van het verkeer.

Waar en wanneer?

De eerste inloopavond wordt op 29 mei gehouden in de Stadshof aan het Hazelaarplein in Vianen. Een dag later vindt de inloopavond plaats in Fort Altena aan de Tol 8 in Werkendam. Woensdag 6 juni is de inloopavond in Boelaars Zalencentrum aan de Keizersdijk 48 in Raamsdonkveer. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kan iedereen vrij binnenlopen.

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder