Inschrijving derde editie Mens&werk in de logistiek geopend

Hèt kennisevent voor logistiek en hr-professionals

29-09-2021 evofenedex organiseert op 11 november, in samenwerking met ABN AMRO en uitzendorganisatie Olympia, het kennisevent Mens&werk in de logistiek 2021. Dit event voor logistiek- en HR-professionals vindt dit jaar zowel in Zoetermeer als online plaats. We presenteren onder meer de resultaten van het jaarlijkse trendonderzoek naar ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en organiseren diverse collegetoursessies waarin deelnemers praktische tips en strategische handvatten krijgen om hun organisatie optimaal voor te bereiden op toekomstige HR-uitdagingen.

Om goed te anticiperen op toekomstige HR-uitdagingen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze volgen elkaar in rap tempo op; van vergrijzing tot digitalisering en van personeelstekort tot automatisering. Als logistiek en HR-professional mag je niet voor verrassingen komen te staan. Daarvoor is het nodig visie te ontwikkelen en tijd en middelen beschikbaar te stellen voor de ontwikkeling van een strategisch personeelsbeleid. Dit om concurrerend en relevant te blijven.

Thema’s

Tijdens het kennisevent belichten we belangrijke HR-thema’s, zoals instroom & talentontwikkeling, het behouden van goede medewerkers en het creëren van een wendbare organisatie. Deze thema’s zijn voor handels- en productiebedrijven momenteel actueler dan ooit. Want hoe zorg je voor een creatieve werving en selectie in tijden van personeelstekort? Hoe houd je jouw medewerkers fit, vaardig, gezond en tevreden? En op welke manier kan jouw organisatie wendbaar en flexibel meebewegen in een snel veranderende internationale omgeving?

Trendonderzoek

In onze zoektocht naar antwoorden op deze vragen, doen we jaarlijks onderzoek naar de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en naar de impact die dit heeft op handels- en productiebedrijven en hun HR beleid. Daarbij brengen we ook in kaart wat deze bedrijven doen om nu, maar ook in de toekomst, succesvol te kunnen blijven. De resultaten van het onderzoek presenteren we tijdens het kennisevent.

Van theorie naar actie

Verder kun je tijdens deze dag deelnemen aan een plenaire collegetour met als hoofdgast Guido Heezen, oprichter en eigenaar van medewerkersonderzoeksbureau Effectory. Ook zijn er leerzame mini-collegetoursessies te volgen waarin je leert om onder andere de onderzoeksresultaten en aanbevelingen om te zetten in concrete actiepunten. Deze sessies staan onder leiding van specialisten op HR-gebied die jou met praktische tips en handvatten op weg helpen naar het creëren en uitvoeren van een strategisch personeelsbeleid.

Na het event kun je direct aan de slag, zodat ook jouw organisatie kan meebewegen met de veranderende arbeidsmarkt. Ook is het event een uitgelezen kans om logistiek en HR-professionals te ontmoeten en zo kennis, uitdagingen en ervaringen te delen. Wij garanderen je een interactief en leerzaam programma.

Programma

 • 09.00 uur            Inloop en registratie
 • 09.30 uur            Opening en introductie
 • 09.40 uur            Collegetour met Guido Heezen, ondernemer, HR-trendwatcher en
                                oprichter/eigenaar van medewerkersonderzoeksbureau Effectory
 • 10.30 uur            Power break
 • 10.40 uur            Mini-collegetour over belangrijkste HR-uitdagingen (ronde 1)
 • 11.30 uur            Power break
 • 11.40 uur            Mini-collegetour over belangrijkste HR-uitdagingen (ronde 2)
 • 12.30 uur            Netwerklunch
 • 13.00 uur            Einde event

Aanmelden

Wil je ook aan de slag met jouw strategisch personeelsbeleid? Meld je dan gratis aan voor het event en ontmoet een uniek netwerk aan gelijkgestemden. Tijdens je aanmelding kun je aangeven of je online meekijkt of aanwezig bent in Zoetermeer (let op: er is slechts een beperkt aantal plekken in Zoetermeer beschikbaar).

Marinke
Contact

Vragen over de arbeidsmarkt?

Marinke en de andere juristen helpen je graag verder