10-04-2015  De termijn voor inschrijving voor de Prijs Veiligste Magazijn is verlengd tot 17 april. De organisatie van het evenement roept vooral kleine bedrijven (tot en met 25 magazijnmedewerkers) op om zich alsnog in te schrijven voor de prijs.

Stap

Door mee te doen aan de Prijs Veiligste Magazijn zet je als onderneming een concrete extra stap naar een hogere veiligheid binnen de logistieke werkomgeving. Deelname aan de prijs is voor bedrijven zowel een aansporing als een doel. Voor zowel grote als kleine magazijnen.

Belang

Wie denkt dat alleen grote magazijnen in aanmerking komen voor de prijs, heeft het mis. Ook in kleinere magazijnen is het belang van veiligheid hoog, alleen de schaalgrootte varieert. Om de drempel tot deelname zo laag mogelijk te maken zijn er twee categorieën ingesteld: een voor magazijnen met 25 of minder (magazijn)medewerkers en een voor grotere magazijnen. Hierdoor speelt de bedrijfsomvang geen rol voor bepaling van de prijs.

Impuls

Deelname levert een nieuwe boost aan je veiligheidsaanpak, een extra impuls voor het personeel om nog veiliger te werken. In elke categorie wordt een eerste, tweede en derde plaats vergeven. De winnaars in beide klassen ontvangen dan ook beide het geldbedrag van 3.000 euro.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier dat te vinden is op de website. Opvragen van formulier kan ook bij h.vanbezouw@bmwt.nl. Op basis van de inschrijfformulieren maakt de jury een eerste selectie.

De Prijs voor het veiligste magazijn wordt georganiseerd door EVO, BMWT, STL, Logistiek.nl en Tempo Team. De uitreiking is op 7 oktober bij EVO in Zoetermeer.