06-09-2016  De tiende editie van het programma ‘Topcoaches voor Toptalent’ gaat in februari 2017 van start. De studenten maken in de maanden daarvoor een grondige selectieprocedure door, zodat alleen de echte toppers overblijven.

Begin 2008 ging de eerste editie van Topcoaches voor Toptalent van start. Tijdens dit logistieke afstudeerprogramma worden logistieke toptalenten gekoppeld aan topbedrijven in deze veelzijdige branche. Door middel van een afstudeeropdracht kan de student de eerste ervaringen opdoen in de praktijk en krijgt het logistieke topbedrijf de mogelijkheid te werken met een toptalent in de logistiek. Bijna negen jaar later en honderd-en-elf studenten verder, staat Topcoaches voor Toptalent voor haar tiende, oftewel jubileum-editie.

"Zeker aan te bevelen. Wij hebben een zeer gemotiveerde en gescreende kandidaat gekregen die zeer goed werk heeft verricht"
- Andre Scandura van Chemours -

Uitgebreid jubileumprogramma

Naast het reguliere programma wordt de jubileum-editie aangevuld met skill-events, denktank-bijeenkomsten en klankbordgesprekken rondom de scriptie. Naast EVO- en TLN-leden kunnen Fenedex-leden zich dit jaar ook aanmelden voor het afstudeerprogramma. Studenten die hun afstudeeronderzoek een internationaal tintje willen geven, krijgen hier in 2017 ook de mogelijkheid voor.

"Ja! verzekerd van een goede actieve student en dat betaalt zich uit"
- Nanne Schriek van Hema -

Start begin 2017

De tiende editie gaat van start in februari 2017. In de maanden die daaraan vooraf gaan worden de studenten onderworpen aan een grondige selectieprocedure, zodat alleen de echte toppers overblijven voor het vier á vijf maanden durende talentenprogramma. Geïnteresseerde bedrijven met een logistiek- en/of export-gerelateerd afstudeeronderzoek kunnen zich aanmelden of een mail sturen naar coördinator Jolanda Bakker van EVO.