“K” Line voor de tweede keer verkozen tot rederij van het jaar

Het is de tweede keer in het zesjarig bestaan van de award dat “K” Line door Nederlandse ondernemers is gekozen tot best presterende rederij.

08-12-17 Tijdens het NT Havendebat in Rotterdam is bekend gemaakt dat rederij “K” Line de evofenedex Container Liner Shipping Award heeft gewonnen. Het is de tweede keer in het zesjarig bestaan van de award dat “K” Line door Nederlandse ondernemers is gekozen tot best presterende rederij. In 2014 nam “K” Line de Container Liner Shipping Award ook al in ontvangst.

kline

26 Criteria

Voor het bepalen van de winnaar van de award wordt aan ondernemers aan de hand van 26 criteria gevraagd welke rederij het afgelopen jaar de beste prestatie heeft geleverd. Daarbij gaven de ondernemers aan dat zaken als beschikbaarheid, betrouwbaarheid en nauwkeurig de belangrijkste criteria zijn voor de dienstverlening van rederijen. “K” Line scoorde het hoogst op deze criteria en mag zich dus ook dit jaar ‘rederij van het jaar’ noemen.

Digitale uitwisselingen

Volgens ons valt op dat “K” Line ook de hoogste score heeft behaald op het gebied van digitalisering en uitwisseling van data. Wij zien hierin het bewijs dat door middel van investeringen in uitwisseling van data er ook betere prestaties kunnen worden geleverd. Digitale uitwisseling van data tussen partijen in de keten zorgt voor minder fouten in administratieve procedures waardoor de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid toeneemt.

Dankbaar

Fer Penders, Managing Director “K” Line: ‘Wij zijn dankbaar voor deze erkenning. Het is voor de tweede maal de kroon op de prestaties van het voltallige “K” Line team en onze IT-mensen in het bijzonder.’

Wij hopen dat de ontwikkelingen op gebied van digitalisering door “K” Line en andere rederijen verder worden doorgezet om de dienstverlening richting ondernemers te verhogen.