Kamer van Koophandel onderzoekt effecten brexit

Instantie wil van ondernemers weten wat de impact is van vertrek VK uit EU.

20-07-2018  De Kamer van Koophandel wil via een enquête weten hoe ondernemers in Nederland denken over de brexit en welke impact dit heeft op hun onderneming. Bedrijven die zakendoen met het Verenigd Koninkrijk wordt opgeroepen de enquête in te vullen.

De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om ondernemers beter en gerichter te kunnen informeren over de brexit. In de enquête worden dan ook vragen gesteld over de eventuele gevolgen die ondernemers verwachten, welke zorgen zij hebben en of er behoefte is aan meer informatie.

Onderhandelingen

De komende maanden worden cruciaal voor de brexitonderhandelingen. Onlangs presenteerde het Britse kabinet hun visie op de uittreding uit de Europese Unie. Mocht er geen overeenstemming worden bereikt over de uittreding, dan is eind maart volgend jaar de harde brexit een feit. Het is verstandig om daarom nu al voorbereidingen te treffen.

De enquête kost maximaal 5 minuten tijd om in te vullen en de ingevulde gegevens worden zorgvuldig behandeld. Resultaten van het onderzoek zullen ook via ons gepubliceerd worden.

Peter
Contact

Vragen over de brexit?

Peter helpt je graag verder