evofenedex is waardevolle kennispartner voor Tweede Kamer

Leestijd: 2 minuten

12-05-2021 Een aantal Tweede Kamerleden van D66 en de VVD heeft dinsdag kennisgemaakt met evofenedex. De meeste leden met wie we kennis hebben gemaakt, zijn na de afgelopen verkiezingen nieuw in de Kamer. Uit handen van algemeen directeur Machiel van der Kuijl ontvingen de Kamerleden, vóór de Tweede Kamer, een tas van evofenedex met daarin ons tienpuntenplan voor betere handel en logistiek en een aantal producten van onze leden.

In een korte kennismaking voor de deur van de Tweede Kamer hebben we toegelicht dat wij een brede vereniging zijn van 15.000 bedrijven, die we ondersteunen op het gebied van logistiek en internationale handel. Daarmee zijn we ook voor de leden van de Tweede Kamer een waardevolle kennispartner.


D66

We spraken met Faissal Boelakjar van D66, woordvoerder voor onder andere spoorgoederenvervoer. Verder met Kiki Hagen van D66 en woordvoerder op het gebied van infrastructuur, luchtvaart en circulaire economie. En met Tjeerd de Groot, ook van D66, die sinds de afgelopen verkiezingen scheep- en binnenvaart in zijn portefeuille heeft.

Faissal Boelakjar
Faissal Boelakjar
Kiki Hagen
Kiki Hagen
Tjeerd de Groot
Tjeerd de Groot

 

VVD

Daarnaast maakten we kennis met twee VVD-Kamerleden: Marielle Paul, de nieuwe woordvoerder voor onder andere internationale handel, en Peter de Groot, die infrastructuur en mobiliteit in zijn portefeuille heeft.

Marielle Paul en Peter de Groot
Marielle Paul en Peter de Groot

 

De komende tijd zullen we ook met nieuwe Kamerleden van andere fracties kennismaken. 

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder