evofenedex is waardevolle kennispartner voor Tweede Kamer

Leestijd: 2 minuten

19-05-2021  Net als vorige week, heeft afgelopen dinsdag een aantal Tweede Kamerleden kennisgemaakt met evofenedex. De meeste leden met wie we kennis hebben gemaakt, zijn na de afgelopen verkiezingen nieuw in de Kamer. Uit handen van directeur Bart Jan Koopman ontvingen ze voor de Tweede Kamer een tas van evofenedex met daarin ons tienpuntenplan voor betere handel en logistiek en een aantal producten van onze leden.

In een korte kennismaking voor de deur van de Tweede Kamer hebben we toegelicht dat wij een brede vereniging zijn van 15.000 bedrijven die we ondersteunen op het gebied van logistiek en internationale handel. Daarmee zijn we ook voor de leden van de Tweede Kamer een waardevolle kennispartner.
 

VVD, VOLT, D66 en SP

We spraken met Ingrid Michon van de VVD, woordvoerder voor onder andere luchtvaart en scheep- en binnenvaart. Verder met Marieke Koekkoek van VOLT, Alexander Hammelburg van D66 en Jasper van Dijk van de SP. Alle drie zijn ze voor hun partij woordvoerder internationale handel en ontwikkelingssamenwerking.

Ingrid Michon van de VVD
Ingrid Michon, VVD

 

Marieke Koekoek
Marieke Koekkoek, VOLT

 

Alexander Hammelburg
Alexander Hammelburg, D66

 

Jasper van Dijk
Jasper van Dijk, SP
Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder