04-09-2015  Vier Kamerleden hebben vrijdagochtend een werkbezoek gebracht aan EVO. De parlementariërs werden door EVO en vier EVO-leden bijgepraat over ontwikkelingen in handel en logistiek. Ook kregen de volksvertegenwoordigers een cursus heftruckrijden.

EVO had de Kamerleden Barbara Visser (VVD), Perjan Moors (VVD), Farshad Bashir (SP) en Martijn van Helvert (CDA) uitgenodigd om te laten zien hoe groot de diversiteit is van onderwerpen waarmee de vereniging zich bezighoudt. Namens de leden waren vertegenwoordigers aanwezig van Technische Unie, Dow, Vlisco en TaTa.

Verhalen

In het magazijn van EVO kregen de Kamerleden verhalen uit de praktijk voorgespiegeld uit de wereld van magazijnen, internationaal ondernemen, vervoer en gevaarlijke stoffen.

De bijeenkomst beperkte zich niet alleen tot praten en luisteren. Aan het einde van de ochtend mochten de volksvertegenwoordigers een stukje praktijk proeven toen zij een cursus heftruckrijden kregen.

Netvlies

'Door Kamerleden dit kijkje in de keuken te geven, krijgen zij een beter beeld van de EVO-achterban én haar belangen. Als de Kamerleden dit beter op hun netvlies hebben, kan EVO de belangen van haar leden nog beter bij hen over het voetlicht brengen', zei Marco Wiesehahn, public affairs manager bij EVO.